Обходен маршрут

Уважаеми родители, Информираме Ви за въвеждане на временна организация и безопаност на движение във връзка с изграждането на канализация в кв. „Драгалевци“. Считано от 14.11.2023 г.

Уважаеми родители,

           Информираме Ви за  въвеждане на временна организация и безопаност на движение  във връзка с изграждането на канализация в кв. „Драгалевци“. Считано от 14.11.2023 г.  се затваря ул. "Папрат" в участъка между ул. "Лешникова гора" и ул. "Маестро Г. Атанасов" и ул. "Захари Зограф" между ул. "Папрат" и ул. "Крушова градина" с изключение за пътни превозни средства (ППС), които са собственост на лица, живеещи в зоната, за която се въвежда забраната, както и за ППС, които обслужват по график обекти в сигнализираните пътни участъци.

Променя се маршрутът на автобусни линии с № 64, 66, 68 и 98, както следва:

 Автобусна линия № 64 в посока Център по хигиена: от Зоопарка по действащия маршрут до кръстовището с бул. "Черни връх" – ул. "Ламар" – ул. "Лешникова гора", надясно по ул. "Лешникова гора" и надясно по ул. "Нарцис" по маршрута до Център по хигиена двупосочно;

Автобусна линия № 66 в посока хотел "Морени": от Зоопарка по действащия маршрут до кръстовището с бул. "Черни връх" – ул. "Ламар" – ул. "Лешникова гора", надясно по ул. "Лешникова гора", наляво по ул. "Нарцис" и надясно през площад "Цар Иван Александър" по маршрута до хотел "Морени" двупосочно;

Автобусни линии № 68 и № 98 в посока съответно кв. "Симеоново" и кметство Железница: от Зоопарка по действащия маршрут до кръстовището с бул. "Черни връх" –  ул. "Ламар" – ул. "Лешникова гора", надясно по ул. "Лешникова гора" и наляво по ул. "Нарцис", направо по ул. "Папрат", надясно по ул. "Маестро Г. Атанасов", наляво по ул. "Крушова градина" и надясно по ул. "Захари Зограф" по маршрутите.

Разкриват се временни спирки:

- Двупосочно на кръстовището бул. "Черни връх" – ул. "Ламар" – ул. "Лешникова гора";

- Двупосочно на кръстовището ул. "Захари Зограф" – ул. "Крушова градина";

- Двупосочно на кръстовището ул. "Крушова градина" – ул. "Нарцис".

 С цел осигуряване на достъп и безопасност на преминаване до ДГ №160 е необходимо ограничаване на паркирането на превозни средства в следните участъци:

  • по ул. „Карнобатски проход“, в участъка от кръговото кръстовище до кръстовището с ул. „Деян Горинов“;
  • по ул. „Лагадина“, в участъка от кръговото кръстовище до кръстовището с ул. „Горска поляна“.

    От името на Дирекция „Строителство“ Столична община и ДГ №160 „Драгалевци“ Ви молим за разбиране, търпение и съдействие по време на ремонтните дейности!

Детска градина 160 Драгалевци София
гр.София, кв. Драгалевци, ул.“Захари Зограф”№ 1
 
  За нас

ДГ №160 Драгалевци
Екип
База
Групи
Летописна книга

Документи

Административни
Бланки
Бюджет
Други

Новини

Прием

За родители

Галерия

Седмично меню

Лични данни

Контакти

Профил на купувача

Вътрешни правила
Достъп до обществена информация
Открити процедури по ЗОП
Публични Покани
Предварителни Обявления
Обединения на Възложители